Barion Pixel

Ha ettŇĎl nem izmosodsz, akkor m√°st√≥l se fogsz.

Mert a Muszkliba minden hat√≥anyagot beletett√ľnk, ami √∂sszef√ľgg√©sbe hozhat√≥ a term√©szetes teljes√≠tm√©nyfokoz√°ssal.

BOSSZANT√ď SZITUK, AMIKKEL M√ĀR SOKAN TAL√ĀLKOZTUNK

Nem izmosodsz?

Nincs el√©g erŇĎd?

Megtorpant√°l?

MEGMUTATJUK A MEGOLD√ĀST
√ČS TIPPEKET IS KAPSZ TŇźL√úNK

1

Keményebb legyen minden egyes edzés.

2

T√°panyagsz√ľks√©glet tudatos kiel√©g√≠t√©se.

3

T√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠t√©s az extra lend√ľlet√©rt.

HOZD MAGAD √ČLETED
LEGJOBB FORM√ĀJ√ĀBA!

HA MOST RENDELSZ, AKKOR ELK√úLDJ√úK
NEKED A LEGJOBB EDZ√ČS √ČS KAJA TIPPEKET!

IDEJE LESZ√ĀMOLNI
A GYENGES√ČGGEL!7

Kreatin-monohidr√°t

A vil√°g legtiszt√°bb √ļjhull√°mos kreatinja, a n√©met gy√°rt√°s√ļ Creapure¬ģ dolgozik a Muszkliban. A kreatin minden idŇĎk legt√∂bbet kutatott kieg√©sz√≠tŇĎje, a test√©p√≠tŇĎk kedvenc hat√≥anyaga.¬†Egy k√≠s√©rletben 3x t√∂bb izmot √©p√≠tettek azok, akik kreatint haszn√°ltak8. A kreatin a tisztess√©gtelen elŇĎny√∂d, ez a natur√°lok legerŇĎsebb fegyvere.

Béta-alanin

Muhhamad Alitól tudjuk, hogy csak azok az ismétlések számítanak, amik már fájnak. Ez a fájó érzés az izmok savasodása miatt jelentkezik, amit a béta-alanin késleltetni tud. Plusz 10 ismétlést tudtak nyomni egy 30 napos kísérlet szerint, akik béta-alanint kaptak. A placebo csoport tagjai nem tudtak többet nyomni10.

HMB

Az izomn√∂vel√©st k√©t oldalr√≥l kell megk√∂zel√≠teni. Min√©l t√∂bb izmot kell √©p√≠teni, √©s min√©l kevesebbet vesz√≠teni. Merthogy az izomfeh√©rje folyamatosan √©p√ľl √©s bomlik. K√©rd√©s, hogy merre billen a m√©rleg? A HMB nem az izom√©p√≠t√©sben seg√≠t, hanem az izomveszt√©stŇĎl v√©d. R√°ad√°sul a leucin aminosavn√°l (BCAA) ak√°r 20x hat√©konyabban11.

L√ČGY EG√ČSZ √ČVBEN
STRANDFORM√ĀBAN!

AKCI√ďTERV A FEJLŇźD√ČSHEZ

MIKOR

Minden nap egy adag. Edz√©s- √©s pihenŇĎnapokon is. M√©g akkor is, ha ki kell hagynod p√°r hetet az edz√©sben, hogy elker√ľlhesd az izomveszt√©st.

MENNYIT

Egy adag 3/4 adagol√≥kan√°llal egyenlŇĎ, ami 17 gramm por. K√©t r√©szletre bontva is bevehetŇĎ, ami k√©tszer 1/2 adagol√≥kan√°lnak megfelelŇĎ.

HOGYAN

Egy adag edz√©s elŇĎtt 15 perccel vagy edz√©s k√∂zben, √©s pihenŇĎnapokon √©tkez√©s alatt vagy ut√°n. √ćzl√©s szerint 3-5 dl v√≠zben feloldva aj√°nlott.

MEDDIG

Am√≠g j√≥l j√∂n egy kis plusz. Ak√°r hossz√ļ t√°von, sz√ľnetet nem kell tartani. A hat√°s kifejt√©s√©hez √©s √©rz√©kel√©s√©hez legal√°bb 8 hetes k√ļr√°t aj√°nlunk.

A MUSZKLI

M√ĀS T√ĀPKIEGEK

NEK√úNK ILYEN EGY J√ď EDZ√ČS

"Sokkal jobban √©s k√∂nnyebben bedurran az izomzatom, mi√≥ta haszn√°lom a Muszklit."‚Äč

"Csak az√©rt hagyom abba az edz√©st, mert nem akarok 3 √≥r√°kat a kondiban t√∂lteni :D"‚Äč‚Äč

"Minden edz√©sen √ļjabb rekordokat d√∂nt√∂k meg, mi√≥ta a Muszklit iszogatom."

EZEKET TAPASZTALT√ĀK
AKIK M√ĀR MUSZKLIZNAK

[trustindex data-widget-id=d322cab37d095755e6596d00c8]

"A MUSZKLI MELLETT NINCS
SZ√úKS√ČGEM M√ĀS T√ĀPKIEGRE"

1 doboz

4 hetes k√ļra

Muszkli

14.900 Ft/ db

11% KEDVEZM√ČNY

3 doboz

12 hetes k√ļra

11.900 Ft/ db

36% KEDVEZM√ČNY

2 doboz

8 hetes k√ļra

13.500 Ft/ db

20% KEDVEZM√ČNY

GYAKORI K√ČRD√ČSEK

Miért más a Muszkli?

A Muszkli az elsŇĎ ALL IN formula a hazai piacon. A minden egyben koncepci√≥nk l√©nyege, hogy ne kelljen csom√≥ mindent venned, hanem egy term√©kben tal√°ld meg a t√°mogat√°st a c√©ljaid el√©r√©s√©hez. Szint√©n az elsŇĎ mesters√©ges adal√©kok n√©lk√ľl √≠zes√≠tett aminosav alap√ļ kieg√©sz√≠tŇĎ. De a Muszkli nem csak egy term√©k, hanem maga a v√°ltoz√°s. Nem hisz√ľnk a mell√©besz√©l√©sben, csak az eredm√©nyekben. Mi nem √°lmodozunk, hanem cseleksz√ľnk √©s megval√≥s√≠tunk. Ha kipr√≥b√°lod a Muszklit, akkor azt k√≠v√°nod majd, hogy b√°rcsak hamarabb r√°tal√°lt√°l volna. Ha nem hiszel nek√ľnk, akkor k√©rdezd meg a v√°s√°rl√≥inkat, ŇĎk majd megmondj√°k. M√°r csak az a k√©rd√©s, hogy m√©g mennyi idŇĎt √©s p√©nzt akarsz elvesztegetni, mielŇĎtt igent mondan√°l a v√°ltoz√°sra.

Mire jó a termék?

Nem instant izom. K√∂zvetve seg√≠ti az izom√©p√≠t√©st. Hogyan? Az izom√©p√≠t√©s k√©t fontos felt√©tele: el√©gs√©ges ingert adni az izmok sz√°m√°r a fejlŇĎd√©shez, √©s biztos√≠tani az ehhez sz√ľks√©ges t√°panyagokat. Az el√©gs√©ges edz√©s ingert √ļgy √©rhetj√ľk el, ha kem√©nyebben edz√ľnk minden alkalommal, mint azelŇĎtt. Ez m√©rhetŇĎ, ez√©rt nyomon tudjuk k√∂vetni edz√©snapl√≥z√°ssal. Tal√°lomra nem lehet optim√°lisan edzeni. Az intenz√≠v edz√©sek hat√°s√°ra megn√∂vekszik izmaink t√°panyagig√©nye, amit biztos√≠tva tudnak csak megfelelŇĎen regener√°l√≥dni, aminek hat√°sa az erŇĎ- √©s izomt√∂megn√∂veked√©s. A Muszkli seg√≠t fokozni az edz√©steljes√≠tm√©nyt a megfelelŇĎ edz√©singer kiv√°lt√°s√°hoz. Emellett a megn√∂vekedett t√°panyagig√©ny kiel√©g√≠t√©s√©hez remek kieg√©sz√≠tŇĎ a t√°pl√°lkoz√°sunk mell√© azon hat√≥anyagok minŇĎs√©g√©vel √©s mennyis√©g√©vel, amiket nem lenne √©letszerŇĪ puszt√°n szil√°rd t√°pl√°l√©kkal p√≥tolni. Hogy csak egy p√©ld√°t eml√≠ts√ľnk, 5 gramm kreatinhoz naponta 2 kg marhah√ļst kellene elfogyasztani, ami legt√∂bb√ľnk sz√°m√°ra bizony√°ra probl√©m√°s lenne.

Milyen √≠zŇĪ?

Mint egy friss√≠tŇĎ limon√°d√©. Teh√°t citromos, term√©szetes citromarom√°val √≠zes√≠tett√ľk. Szerint√ľnk az √≠ze f√ľggŇĎs√©get okoz, √©s eddig panaszt m√©g nem hallottunk r√≥la. Mi√©rt? Mert nincs a mesters√©ges adal√©kanyagok miatt fura ut√≥√≠ze √©s nem csin√°ltuk gejlre. Enyh√©n fanyar, picit √©des, citromos √≠z. Pont mint egy limon√°d√©.

Hogyan kell szedni?

Minden nap 1 adag a hat√°s kifejt√©s√©hez. A Muszkli nem egy edz√©s elŇĎtti vagy edz√©shez k√∂t√∂tt formula. L√©nyege, hogy bizonyos t√°panyagokhoz megn√∂velt mennyis√©gben hozz√°jussunk, amik ha be√©p√ľlnek √©s elrakt√°roz√≥dnak az izmokban, akkor (egy√©b pozit√≠v hat√°sok mellett) azok n√∂veked√©s√©t √©s erŇĎs√∂d√©st seg√≠tik. Ehhez viszont folyamatosan tel√≠tve kell tartani az izmok rakt√°rk√©szlet√©t, ami csak a folyamatos ell√°t√°ssal lehets√©ges. √ćzl√©s szerint 1 adagot keverj√ľnk el 3-5 deci v√≠zben. Szerint√ľnk egy adag 4 deci v√≠zben a legfinomabb. De k√≠s√©rletezz! Edz√©s napokon edz√©s elŇĎtt 15 perccel egy adag az edz√©steljes√≠tm√©ny fokoz√°s√°hoz. De edz√©s k√∂zben vagy ut√°na is fogyaszthat√≥.¬†PihenŇĎnapokon √©tkez√©sek k√∂zben vagy k√∂zvetlen√ľl ut√°na aj√°nlott fogyasztani a felsz√≠v√≥d√°s serkent√©se √©rdek√©ben. A term√©k haszn√°lat√°ban nem kell sz√ľnetet tartani, hossz√ļt√°von biztons√°gosan fogyaszthat√≥. A nem mindennapos haszn√°lat cs√∂kkenti a term√©k hat√°soss√°g√°t!

Mikor kezd hatni?

M√°r az elsŇĎ hetekben.

 

De a legt√∂bben m√°r az elsŇĎ edz√©sen √©rzik az energial√∂ketet, a plusz erŇĎt √©s fokozott bedurran√°st, ami ut√°n f√ľlig √©r a sz√°d. Ahhoz viszont el kell telni p√°r h√©tnek, hogy bizonyos hat√≥anyagok szintje tel√≠tŇĎdhessen a szervezetben, √≠gy kifejthesse a maxim√°lis hat√°st. Ez√©rt v√°s√°rl√≥ink tapasztalata alapj√°n legal√°bb 6 hetes k√ļr√°t aj√°nlunk az √©rezhetŇĎ, l√°that√≥ √©s m√©rhetŇĎ eredm√©nyek megjelen√©s√©ig. A fejlŇĎd√©s folyamatos t√°mogat√°s√°hoz a Muszkli mindennapos hossz√ļt√°v√ļ haszn√°lat√°t aj√°nljuk sz√ľneteltet√©s n√©lk√ľl. A maxim√°lis hat√©konys√°g√©rt igaz√≠tsd az edz√©sprogramod √©s t√°pl√°lkoz√°sod a c√©ljaidhoz. A t√°pl√°lkoz√°sban vagy edz√©sben jelentkezi hi√°nyoss√°gok √°thidal√°sa nem lehets√©ges t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠tŇĎkkel.

Kinek aj√°nljuk?

A kezdŇĎknek, akik elveszve √©rzik magukat az edz√©s √©s t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠t√©s vil√°g√°ban. Mi leegyszerŇĪs√≠tj√ľk a dolgokat, √©s nem csak egy term√©ket k√ľld√ľnk, hanem a legjobb edz√©s √©s t√°pl√°lkoz√°s tippeket is mell√©kelj√ľk, hogy sp√≥roljunk nektek egy csom√≥ idŇĎt √©s p√©nzt. A halad√≥knak, akik m√©g nem tal√°lt√°k meg azt a kieg√©sz√≠tŇĎt, amivel el√©gedettek lenn√©nek. A h√∂lgyeknek, akik szerint egy kis izom sokkal ink√°bb szexi, mintsem f√©rfias. A sr√°coknak, akik szeretn√©k megtapasztalni az erŇĎt, ami a test√ľkben lakozik. Ak√°r a strandon akarsz j√≥l kin√©zni, vagy csak szeretn√©d k√∂lt√∂zk√∂d√©skor a harmadikr√≥l lehozni a kanap√©t. A k√∂z√©pkor√ļaknak √©s idŇĎsebbeknek, akik szeretn√©k meghazudtolni az √©letkorukat. A csendben szenvedŇĎknek √©s a kiab√°lva edzŇĎknek. Nem vagyunk egyform√°k, mindannyian m√°shol tartunk, m√°s c√©lokkal √©s m√°s h√°tt√©rrel j√°rjuk az utat. Ugyanazon az √ļton j√°runk, √©s minden nap azon dolgozunk, hogy jobb√° v√°ljunk. A munk√°t neked kell elv√©gezned, de a Muszkli t√°mogatni fog abban, hogy kem√©nyebben tudj edzeni √©s gyorsabban regener√°l√≥dni.

Kinek nem aj√°nljuk?

A Muszkli √©lelmiszernek minŇĎs√ľl, fogyaszt√°sa biztons√°gos, de m√©gsem aj√°nlott mindenkinek. Figyelem, ez minden t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠tŇĎre igaz! EgyszerŇĪen az√©rt, mert valakinek nincs r√° sz√ľks√©ge, vagy az adott csoportot m√©g nem vizsg√°lt√°k k√≠s√©rletekben. Eg√©szs√©ges embereknek a t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠tŇĎk fogyaszt√°sa biztons√°gos, de betegs√©gek eset√©n a kezelŇĎorvos hat√°sk√∂re errŇĎl d√∂nt√©st hozni. Kisgyermekek elŇĎl elz√°rva kell t√°rolni! Fogyaszt√°sa gyermekeknek, 18 √©ven aluliaknak, √°llapotos √©s szoptat√≥ any√°knak nem aj√°nlott. Magas v√©rnyom√°s √©s vesebetegs√©g eset√©n sem aj√°nljuk fogyaszt√°s√°t. Minden esetben ki kell k√©rni a kezelŇĎorvos v√©lem√©ny√©t a term√©k fogyaszt√°sa elŇĎtt.

Van mellékhatása?

Nincs. De ritk√°n elŇĎfordulhat √©rz√©kenys√©g, mint b√°rmelyik √©lelmiszerrel szemben.

Olyan √©rtelemben nincs, mint a gy√≥gyszereknek. A t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠tŇĎk ugyanis √©lelmiszerek. Viszont ahogyan egyes √©lelmiszerekre mutatkozhat meg √©rz√©kenys√©g, √ļgy ez igaz a t√°pl√°l√©k-kieg√©sz√≠tŇĎkben tal√°lhat√≥ hat√≥anyagokra is. Az √©rz√©kenys√©g puffad√°s, hasi diszkomfort √©rz√©s √©s a legrosszabb esetben hasmen√©s form√°j√°ban tapasztalhat√≥. Ez √°ltal√°noss√°gban minden √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎkben √©s sport√©lelmiszerekben tal√°lhat√≥ √∂sszetevŇĎrŇĎl elmondhat√≥, akkor is, ha errŇĎl egyes gy√°rt√≥k nem besz√©lnek. Mi az egyenes besz√©det szeretj√ľk. T√∂bb sz√°z eladott term√©k ut√°n mi egy olyan esetrŇĎl tudunk, amikor b√°rmilyen √©rz√©kenys√©g mutatkozott volna, viszont az illetŇĎ m√°r kor√°bban is megfigyelte a Muszkliban tal√°lhat√≥ egyik √∂sszetevŇĎvel szembeni √©rz√©kenys√©g√©t. B√°r a legtiszt√°bb alapanyagokat haszn√°ljuk, ami sokszor elej√©t veszi az em√©szt√©si probl√©m√°knak, de m√°r ismert probl√©ma eset√©n nem tudjuk garant√°lni, hogy nem fog √ļjra jelentkezni. √ćgy b√°rmely √∂sszetevŇĎvel szemben ismert √©rz√©kenys√©g eset√©n a term√©k fogyaszt√°s√°t nem aj√°nljuk.

Allerg√©nektŇĎl mentes?

A legfontosabb k√∂z√∂ln√ľnk, hogy a term√©k tejet, toj√°st, glut√©nt, sz√≥j√°t, half√©l√©ket, √©s lupint feldolgoz√≥ √©lelmiszereket gy√°rt√≥ √ľzemben k√©sz√ľlt. Ez azt jelenti, hogy az eml√≠tett √©lelmiszerekkel √©s √∂sszetevŇĎkkel √©rintkezhet, mivel azok megfordulnak az √ľzemben, ez√©rt csek√©ly mennyis√©gben beleker√ľlhetnek a term√©kbe. √ćgy azt nem tudjuk biztos√≠tani, hogy jelenl√©t√ľk Z√ČR√ď a term√©kben. Teh√°t az eml√≠tett √∂sszetevŇĎkkel szemben b√°rmilyen s√ļlyos allergia eset√©n a term√©k fogyaszt√°sa nem lehets√©ges. Azonban az √©lelmiszerszab√°lyoz√°s szerint vannak bizonyos hat√°r√©rt√©kek, ami alatt a term√©k valamilyen √∂sszetevŇĎtŇĎl mentesnek mondhat√≥. Az√©rt, mert enyhe intolerancia eset√©n a hat√°r√©rt√©kek alatt nem okoz probl√©m√°t fogyaszt√°sa. Ezen hat√°r√©rt√©kek alapj√°n a term√©k√ľnk:

 

Cukormentes

Szójamentes

Tejmentes

Laktózmentes

Gluténmentes

Biztons√°gos fogyasztani?

Igen.

A Muszkli minden √∂sszetevŇĎje az Eur√≥pai √Člelmiszerbiztons√°gi Hat√≥s√°g √°ltal enged√©lyezett √©s biztons√°gosnak tartott. Kiz√°r√≥lag olyan √∂sszetevŇĎket tartalmaz, amelyekhez a mindennapi t√°pl√°lkoz√°sunk sor√°n is hozz√°jutunk, a szervezt√ľnk optim√°lis mŇĪk√∂d√©s√©ben r√©szt vesznek, csak olyan koncentr√°lt form√°ban, amivel extra hat√°st √©rhet√ľnk el. Semmif√©le vitatott mesters√©ges adal√©kanyagot vagy kemik√°li√°t nem tartalmaz. Minden hat√≥anyag √©vtizedes vizsg√°lati m√ļlttal rendelkezik √©s biztons√°gosnak tekintett. Minden alapanyag k√ľlsŇĎ labor √°ltali bevizsg√°l√°son esik √°t az √°tv√©tel elŇĎtt. A gy√°rt√°s sor√°n folyamatos minŇĎs√©gellenŇĎrz√©s zajlik. A gy√°rt√°s a ma l√©tezŇĎ legszigor√ļbb √©lelmiszerbiztons√°gi szabv√°nyoknak megfelelŇĎen folyik, a Nemzetk√∂zi √Člelmiszer Szabv√°ny (IFS) szerint, melynek t√∂bbek k√∂z√∂tt r√©sze a HACCP vagy GMP protokoll is.

Tartalmaz stimul√°nsokat?

Nem.

 

A muszkliban nincsenek olyan hat√≥anyagok, amelyek aktiv√°lj√°k, gyors√≠tj√°k, izgatj√°k az idegrendszert vagy karidovaszkul√°ris rendszert. A stimul√°nsok kimozd√≠tj√°k szervezet√ľnket az optim√°lis mŇĪk√∂d√©s√©bŇĎl, ez√©rt nem l√°tjuk sz√ľks√©g√©t a stimul√°nsok haszn√°lat√°nak.

Hol gyártják a terméket?

Németországban.

 

A legjobbat akartuk mindenbŇĎl. A legtiszt√°bb alapanyagminŇĎs√©get. A legkorszerŇĪbb gy√°rt√°si technol√≥gi√°kat √©s berendez√©seket. A legmagasabb √©lelmiszerbiztons√°gi k√∂vetelm√©nyeknek megfelelŇĎ elŇĎ√°ll√≠t√°si gyakorlatot. Ehhez eg√©szen N√©metorsz√°gig kellett menn√ľnk, ahol megtal√°ltuk partner√ľnket a Muszkli gy√°rt√°s√°hoz.

Mik a term√©k jellemzŇĎi?

Ilyennek kell lennie? Itt minden technikai inf√≥t megtal√°lsz a term√©krŇĎl, hogy miut√°n a kezedbe vetted, ne maradjon benned ez a k√©rd√©s. A Muszkli egy a fedel√©n biztons√°gi f√≥li√°val ell√°tott dobozban √©rkezik hozz√°d, ami jelzi a term√©k √©rintetlen √°llapot√°t. A z√°r√≥ f√≥li√°t let√©pve, a kupak lecsavar√°sa ut√°n egy √ļjabb, a doboz sz√°j√°ra heggesztett feh√©r z√°r√≥fedelet tal√°lsz, ami a t√°rol√°s sor√°n v√©d a nedvess√©gtŇĎl. Erre a fed√©lre m√©g a gy√°rban egy apr√≥ lyuk ker√ľl, ami minim√°lis szellŇĎz√©st biztos√≠t a term√©k tartalm√°nak. A por feh√©r sz√≠nŇĪ, amiben pici piros szemcs√©k k√∂zelrŇĎl n√©zve megfigyelhetŇĎk, ezek a vitaminok. Illata kellemes citromos, √°llaga rendk√≠v√ľl finom. Ez az alapanyagok minŇĎs√©g√©nek jellemzŇĎje. A magas minŇĎs√©gŇĪ alapanyagok, azok finom jellege, kis szemcsem√©rete miatt, gyorsabban old√≥dnak √©s jobban hasznosulnak. A dobozban tal√°lsz egy adagol√≥kanalat, amit j√≥l megp√ļpozva kapsz egy adag Muszklit. Ez fontos, a csapott kan√°l csak h√°romnegyed anyag, ami nem juttat hozz√° egyes hat√≥anyagok klinikailag igazolt (hat√°st kiv√°lt√≥) d√≥zis√°hoz. A kan√°l mellett egy kis tasak is tal√°lhat√≥ a dobozban, ami aj√°nl√°sunk szerint hagyj a dobozban, lehetŇĎleg mindig annak a tetej√©n. Ebben a tasakban szilikagy√∂ngy√∂k vannak, amik a doboz nyit√°sa-z√°r√°sa sor√°n beleker√ľlŇĎ levegŇĎ nedvess√©g√©t magukba sz√≠vj√°k, √≠gy v√©dve a port att√≥l, hogy √∂sszetapadjon, csom√≥sodjon. M√°s gy√°rt√≥k ezt a szilik√°t vagy szil√≠cium-dioxidot (homok) kevernek bele a term√©k√ľkbe. Ez b√°r egy olcs√≥bb megold√°s, de szerint√ľnk ezek az anyagok nem arra val√≥k, hogy megigyuk ŇĎket. A Muszkli nem tartalmaz felesleges adal√©kanyagokat √©s mesters√©ges kemik√°li√°kat, kiz√°r√≥lag term√©szetes alapanyagokkal √≠zes√≠tett√ľk. Ha szereted a limon√°d√©t, akkor ezt im√°dni fogod!

Biztonságos a fizetés?

Igen.

 

Ez a k√©rd√©s sz√°munkra is kulcsfontoss√°g√ļ, hiszen nem mindegy, hogy hol cs√ľcs√ľl a p√©nz√ľnk. Az√©rt v√°lasztottuk a Barion rendszer√©t, mert m√°r sok √©ve probl√©ma, √©s panaszmentesen haszn√°ljuk. Sem a tranzakci√≥kkal, sem a kifizet√©sekkel nem volt m√©g probl√©m√°nk. Minden v√°s√°rl√≥nk, √©s mi is el√©gedettek vagyunk a szolg√°ltat√°sokkal, ez√©rt biztons√°gban tudunk t√©ged, √©s magunkat is. Term√©szetesen ehhez minden technikai h√°tt√©r √©s felt√©tel adott a szolg√°ltat√≥k r√©sz√©rŇĎl is, mivel a tranzakci√≥k olyan titkos√≠tott csatorn√°kon kereszt√ľl futnak, amikhez senki nem f√©rhet hozz√°. Azt szeretj√ľk a Barionban, hogy √ļtt√∂rŇĎ fizet√©si m√≥d, magyar c√©g, ami tev√©kenys√©g√©t a Magyar Nemzeti Bank enged√©ly√©vel v√©gzi. De ha nem siker√ľlt meggyŇĎzn√ľnk, vagy nem rendelkezel bankk√°rty√°val, akkor ut√°nv√©tes opci√≥val is tudsz tŇĎl√ľnk rendelni. Azonban az ut√°nv√©tnek van egy jelk√©pes d√≠ja az extra logisztikai k√∂lts√©gek miatt.

Mennyi idŇĎ a sz√°ll√≠t√°s?

Belf√∂ld√∂n 1-2 munkanap. K√ľlf√∂ldre 3-5 munkanap. √Čs¬†a¬†teljes folyamatot nyomon k√∂vetheted, mert a csomag felad√°s√°val elk√ľldj√ľk neked a sz√°ll√≠t√°s r√©szleteit √©s a k√∂vetŇĎk√≥dot is.

K√ľlf√∂ldre van sz√°ll√≠t√°s?

Igen.

 

Ezekbe az országokba szállítunk:

 

Ausztria
Belgium
Bulg√°ria
Csehorsz√°g
D√°nia
Franciaorsz√°g
Görögország
Hollandia
Horv√°torsz√°g
√ćrorsz√°g
Lengyelorsz√°g
Németország
Olaszorsz√°g
Portug√°lia
Rom√°nia
Spanyolorsz√°g
Szlov√°kia
Szlovénia
Ukrajna

 

A nemzetk√∂zi sz√°ll√≠t√°si d√≠jak a k√∂vetkezŇĎk szerint alakulnak:

 

1. zóna: Ausztria, Bulgária, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna

1190 HUF

 

2. zóna: Franciaország, Görögország, Horvátország, Olaszország, Portugália, Spanyolország

2390 HUF

 

3. z√≥na:¬†√ćrorsz√°g, Belgium, D√°nia, Hollandia

3590 HUF

Gond van a csomaggal?

√ćrj nek√ľnk √©s azonnal int√©zked√ľnk! hello@muszkli.com

Maradt kérdésed?

Tedd fel nek√ľnk √©s megv√°laszoljuk! hello@muszkli.com